joi, 16 iulie 2009

Iar s-a luat curentul la serviciu. Compania furnizoare de electricitate se pare ca si-a facut un obicei ca in zilele de vineri sa ne lase fara curent electric. Pe mine ma afecteaza mai putin: am laptop ( a carui baterie mai tine vreo ora jumate ), am modem Vodafone, pot sa ascult in continuare radio pe net.....
Colegii de la conta insa, care au si control saptamana viitoare si erau afundati in hartoage si calcule de tot felul, au sarit ca arsi de pe scaune, nemaioprindu-se din injurat vreo 10 min. Ca sa nu mai zic ca a fost momentul propice pentru a se reapuca de fumat. Tigara n-a adus curentul, dar parca a mai linistit spiritele.
Acum, parca le-a calmat prea tare. Nimeni nu mai zice nimic. E o liniste deplina. Numai laptopul meu mai scoate niste sunete melodice ( radio Europa Fm ). Se pare ca, daca in vreo juma de ora nu primim vre-o donatie care sa constea intr-un butoi de curent electric, toata lumea va pleca acasa, bucurosi de un sfarsit de saptamana liber mai lung cu cateva ore.
Ma duc sa vad ce fac si colegele mele de la etajul superior. Luam pulsul. BRB.
.......................................................................................................................................

Aceeasi stare si la etaj. Liniste deplina si mici barfe corespunzatoare perioadelor de relas.
Problema mare este ca se face din ce in ce mai cald. Si de data asta nu mai avem ce face. Decat sa ne asezam frumos poponetele pe scaunul soferului, fiecare in masina sa, si sa ne indreptam catre casa. Nu ca acasa ar fi mai racoare ( la mine e crima si pedeapsa ), dar macar esti acasa.

Asa ca astazi, daca tot voi avea o zi mai libera, poate voi gasi si inspiratia necesara articolului despre off-road cu care va amenint de cateva zile.

O zi racoroasa va doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu