marți, 12 octombrie 2010

TAT 2010

Post scris la sfarsitul lui iulie dar, din motive obiective, publicat doar astazi :D


A mai trecut o editie de TAT. A 9-a. Cu bune si rele. Cu participanti multumiti sau nemultumiti. Mereu se vor gasi nemultumiti. Ca nu le convine mancarea sau locul de campare, ca RB-urile nu sunt corecte la milimetru, ca gps-urile nu functioneaza in parametri...etc. Ideea e ca in final majoritatea va veni si anul viitor. Cu exceptii pentru care absenta de anul viitor mi s-a facut cunoscuta in mod direct: criza ( prea multi bani cheltuiti pe drumul inspre Romania si inapoi acasa - oriunde ar fi aceasta casa: Belgia, Olanda, UK ), organizarea care se pare ca nu atinge standardele unora dintre ei ( nu ca la alte competitii ar fi cu mult diferita, dar probabil ca se simt mai bine daca se plang mereu de cate ceva ) .
Una peste alta, TAT-ul ramane cea mai dificila competitie de profil din Europa. Iar acest loc si l-a dobandit prin munca si voluntariatul unor oameni pasionati de ceea ce inseamna masini 4x4 si off-road.
Anul viitor este unul aniversar - a 10-a editie. Sunt sigura ca participarea va fi la fel de numeroasa si ca adevaratii pasionati de off-road nu se impiedica de micile probleme administartive de care s-au lovit pana acum. Multii prieteni ai TAT-ului vor fi primiti cu bratele deschise pentru a se aventura in frumoasele paduri si impresionantii munti Metaliferi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu