miercuri, 13 octombrie 2010

Calatorie in jurul lumii

M-am hotarat. Plec in calatorie. In jurul lumii. Din pacate, doar imaginar. Astazi, de exemplu, sunt in Londra. Ascult un post radio din Londra, am citit istoria Londrei http://en.wikipedia.org/wiki/London
si, din cand in cand, vorbesc cu accent englezesc.
Londra a ramas unul dintre orasele de pe lista mea principala de calatorii, pe care n-am reusit sa-l vad inca for real. In schimb, imaginatia mea poate merge departe si este si alimentata de internet, de poze ale cunoscutilor si de povestiri.



marți, 12 octombrie 2010

TAT 2010

Post scris la sfarsitul lui iulie dar, din motive obiective, publicat doar astazi :D


A mai trecut o editie de TAT. A 9-a. Cu bune si rele. Cu participanti multumiti sau nemultumiti. Mereu se vor gasi nemultumiti. Ca nu le convine mancarea sau locul de campare, ca RB-urile nu sunt corecte la milimetru, ca gps-urile nu functioneaza in parametri...etc. Ideea e ca in final majoritatea va veni si anul viitor. Cu exceptii pentru care absenta de anul viitor mi s-a facut cunoscuta in mod direct: criza ( prea multi bani cheltuiti pe drumul inspre Romania si inapoi acasa - oriunde ar fi aceasta casa: Belgia, Olanda, UK ), organizarea care se pare ca nu atinge standardele unora dintre ei ( nu ca la alte competitii ar fi cu mult diferita, dar probabil ca se simt mai bine daca se plang mereu de cate ceva ) .
Una peste alta, TAT-ul ramane cea mai dificila competitie de profil din Europa. Iar acest loc si l-a dobandit prin munca si voluntariatul unor oameni pasionati de ceea ce inseamna masini 4x4 si off-road.
Anul viitor este unul aniversar - a 10-a editie. Sunt sigura ca participarea va fi la fel de numeroasa si ca adevaratii pasionati de off-road nu se impiedica de micile probleme administartive de care s-au lovit pana acum. Multii prieteni ai TAT-ului vor fi primiti cu bratele deschise pentru a se aventura in frumoasele paduri si impresionantii munti Metaliferi.